Team

I ORANGE elevator går vi efter bredde, både i personlighed og viden.
Her har du vores medarbejdere.
De er forskellige, men alle går med hjertet op i at få dine opgaver til at lykkes.

003_sh

Thomas er uddannet Cand.soc. fra Copenhagen Business School.

Arbejdet med kommunikation og projektledelse på mange forskelige opgaver og niveauer har givet Thomas en evne til at få ting til at ske – og lykkes. Thomas har skarpe kompetencer inden for projektledelse, strategi og eksekvering på alle niveauer.

Thomas Christensen

Strategy Consultant
27 13 85 44
005_sh

Kasper er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Hans arbejdsform er præget af overblik og struktur, der i kobling med en intuitiv fornemmelse for situationer og mennesker gør det muligt at etablere arbejdsprocesser, der rummer plads til både refleksion og handling.

Kasper Møgelvang

Founder/CEO
22 48 17 40
mette-sandahl-2

Mette er uddannet cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation fra Aalborg Universitet. Mette har med et analytisk blik på proces og forretning sikret levedygtige koncepter og positiv udvikling.
Nøgtern og struktureret, legende og kreativ - hver ting til sin tid.

Mette Clausen Sandahl

Strategy Consultant 40 31 19 11
trond-poulsen

Trond Poulsen er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Copenhagen Business School. Års erfaring i kommunikationsbranchen har lært ham at lykkes med kommunikation og sætte niveauet, så det passer præcist til kunden. Han er vant til at arbejde tæt med kunder for at lave kommunikation og strategi, der er professionelt udført.

Trond Poulsen

Strategy Consultant
40 94 16 12
ulrik-brorson

Ulrik Brorson er uddannet Cand.soc. fra Copenhagen Business School. I jagten på spændende og innovative løsninger har han gode erfaringer med at udvikle stærke koncepter og forretningsmodeller. Ulrik bygger strukturer, der sætter mennesker i centrum, og har en evne til at facilitere og formidle komplekse problemstillinger.

Ulrik Brorson

Project Manager
25 34 89 80
©Leah Kristensen WEB 800×1200 Maja-0148

Maja Fonnesberg har års erfaring med at holde styr på mange, mange bolde på en gang. Hun holder et skarpt overblik og har sans for detaljerne. Det gør hende projektleder til fingerspidserne. Med sit vindende væsen og en positiv tilgang til opgaverne, formår hun at få kunder såvel som kollegaer til at føle sig i trygge hænder.

Maja Forde Fonnesberg

Project Manager
23 45 46 42
christina-kamper

Christina er studentermedhjælper og har en bachelor i Fransk og International Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet. Lige nu, og de næste 2 år, er hun i gang med kandidaten cand.mag. kommunikation på Aalborg Universitet i København. Hendes arbejdstilgang er detaljeorienteret, og hun bidrager bl.a. med idégenerering og skriftlig kommunikation i diverse afskygninger.

Christina Kamper

Student Aid
28 60 80 18
001_sh

Peter Okholm er Cand. Mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han er specialist i UX og digital produktudvikling og har skabt købsoplevelser for nogle af verdens største brands. I elevatoren trækker vi især på Peter, når projekterne er af digital karakter.

Peter Okholm

Associate, Strategy Consultant
61 30 65 75