Det laver vi

Vi har tre kerneydelser

I ORANGE elevator står vi op hver dag for at gøre en forskel for vores kunder. Vi udarbejder strategier for private og offentlige kunder. For vores offentlige kunder vil vi bringe projekter ud og “leve med en lang hale”, så de skaber reel værdi blandt erhvervslivet og borgerne. For private virksomheder hjælper vi til at bruge marketingkronerne helt rigtigt. Vi oplever, at ingen hjælper dem med at begrænse marketingbudgettet og den tid, der bruges på at løfte opgaverne. Det gør vi.

Vi løser strategiopgaver, driver daglig kommunikation samt underviser medarbejdere og giver jer de rette værktøjer til at øge salget.

Vi tror på samarbejde frem for alt. Vi kan ikke lykkedes uden jer, for det er jer, vi arbejder med.

ORANGE elevator har et omfattende netværk. Vi sørger derfor også for, at I kommer i kontakt med de rette partnere til at eksekvere på særopgaver. Og vi sidder på jeres side af bordet, når eksterne partnere skal løse opgaver. Elevatoren fører os fra det strategiske niveau og helt ned, hvor vi har hovedet på blokken og fingrene i mulden. Det synes vi, er den rigtige tilgang.

Hvis I vil høre mere, så kontakt os. Vi har kontor i hjertet af København – tæt på tog og parkeringsmuligheder.

  • ORANGE STRATEGY

  • Vi laver strategi inden for oplevelsesøkonomi, med offentlige og private. Sammen med jer udarbejder vi strategier inden for forretningsudvikling, salg og kommunikation på projektbasis.

  • ORANGE DAILY

  • Conciérge-service på timebasis. Du får et eksternt marketingteam til favørpris. 
Vi hjælper dig med implementering og drift af de udviklede forretningsstrategier på tværs af alle opståede behov.

  • ORANGE KNOWLEDGE

  • Vi gennemfører skræddersyede workshops, foredrag og undervisningsforløb med fokus på oplevelsesøkonomi, hvor vi er blandt landets førende.