Det laver vi

Vi har tre kerneydelser

I ORANGE elevator står vi op hver dag for at gøre en forskel for vores kunder. Vi laver strategier for private og offentlige kunder. For vores offentlige kunder vil vi bringe projekter ud og leve med en lang hale, så de skaber reel værdi blandt erhvervslivet og borgerne. For private virksomheder hjælper vi til at bruge marketingkronerne helt rigtigt. Vi oplever at ingen hjælper dem med at begrænse marketingbudgettet og den tid, der bruges på at løfte opgaverne. Det gør vi.

 

Vi løser strategiopgaver, driver daglig kommunikation samt underviser medarbejdere og giver jer de rette værktøjer til at øge salget.

Vi tror på samarbejde frem for alt. Vi kan ikke lykkedes uden jeres, for det er jer, vi arbejder med.

 

ORANGE elevator har et omfattende netværk. Vi sørger derfor også for, at I kommer i kontakt med de rette partnere til at eksekvere på særopgaver. Og vi sidder på jeres side af bordet, når eksterne partnere skal løse opgaver. Elevatoren fører os fra det strategiske niveau og helt ned, hvor vi har hovedet på blokken og fingrene i mulden. Det synes vi er den rigtige tilgang.

 

Hvis I vil høre mere, så kontakt os. Vi har kontor i hjertet af København – tæt på tog og parkeringsmuligheder.

  • RÅDGIVNING & STRATEGI

  • Vi laver strategier for både offentlige og private.

    Sammen med jer udarbejder vi strategier inden for forretningsudvikling,  salg og kommunikation på projektbasis.

  • DAGLIGDAG & DRIFT

  • Få dit eget team af kommunikatører til favørpris.

    Vi hjælper gerne med implementering og drift af de udviklede kommunikationsstrategier.

  • WORKSHOPS & FOREDRAG

  • Viden flytter forretning. Vi gennemfører skræddersyede workshops og forløb i salg, forrentningsudvikling og samarbejde til alle niveauer i din organisation.