Team

I ORANGE elevator går vi efter bredde, både i personlighed og viden - det kan du se på vores team.

Mød dem herunder

Mette Sandahl konsulent ORANGE elevator
Kasper_farve1-kopi-2
Trond_farve1-kopi-2

Senior Strategi-konsulent

Mette Sandahl er uddannet cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation fra Aalborg Universitet. Mette har med et analytisk blik på proces og forretning sikret levedygtige koncepter og positiv udvikling.

Nøgtern og struktureret, legende og kreativ – hver ting til sin tid.

 

 

Telefon: +45 4031 1911

Mail: mette@orangeelevator.com

Founder

/CEO

Kasper Møgelvang er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Handelshøjskolen i Aarhus. Hans arbejdsform er præget af overblik og struktur, der i kobling med en intuitiv fornemmelse for situationer og mennesker gør det muligt at etablere arbejdsprocesser, der rummer plads til både refleksion og handling. 

 

Telefon: +45 2248 1740

mail: kasper@orangeelevator.com

Senior Strategi-konsulent

Trond Poulsen er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Copenhagen Business School. Års erfaring i kommunikationsbranchen har lært ham at lykkes med kommunikation og sætte niveauet, så det passer præcist til kunden. Han er vant til at arbejde tæt med kunder for at lave kommunikation og strategi, der er professionelt udført.

 

Telefon: +45 4094 1612
mail: trond@orangeelevator.com

IMG_0769-2
Lea - IMG_0328

Strategikonsulent

Morten Svane er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet. Han har haft en ledende roller i to forskellige rejsebureauer og har oparbejdet en god erfaring med at udvikle produkter inden for rejse- og oplevelsesbranchen – altid med fokus på kundernes behov. Derudover har Morten også en forståelse for de udfordringer, der er i at drive en forretning.

 

Telefon: +45 2972 8232

Mail: morten@orangeelevator.com

PROJEKTLEDER

Lea Elinor Nielsen er uddannet indenfor turisme og holder graden MA in Tourism fra Aalborg Universitet. Med en varieret baggrund indenfor destinationsudvikling, forbrugerstudier og formidling, giver det hende mange styrker i løsningen af vores opgaver, som spænder bredt fra udarbejdelse af analyser til SoMe og hjemmeside-vedligehold. 
 

Telefon: +45 4045 5190

Mail: lea@orangeelevator.com

PROJEKTLEDER

Freja Stendahl Johansen har en kandidatgrad i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet og har en baggrund i projektledelse og turisme. Derudover er hun uddannet digital koordinator, og kan bistå med mangeartede kompetencer inden for projektkoordinering, digital marketing, oplevelsesdesign, PR og bæredygtig udvikling i turisme.  

 
Telefon: +45 3026 5925
Mail: freja@orangeelevator.com
Peter_farve1-kopi-3
Marianne-5

ASSOCIATE

Peter Okholm er Cand. Mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han er specialist i UX og digital produktudvikling og har skabt købsoplevelser for nogle af verdens største brands. I elevatoren trækker vi især på Peter, når projekterne er af digital karakter.

 

Telefon: +45 6130 6575

Mail: peter@orangeelevator.com

 

 

Projektleder

Marianne Jensen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har derudover læst et års journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Med erfaring indenfor medie- og kommunikationsbranchen har Marianne et godt fundament for at løse opgaver, der drejer sig om storytelling, sociale medier og projektstyring. 

Telefon: +45 28 83 95 97 

Mail: marianne@orangeelevator.com