Team

This is custom heading element

Trond – IMG_0370

Trond Poulsen er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Copenhagen Business School. Års erfaring i kommunikationsbranchen har lært ham at lykkes med kommunikation og sætte niveauet, så det passer præcist til kunden. Han er vant til at arbejde tæt med kunder for at lave kommunikation og strategi, der er professionelt udført.

Trond Poulsen

Kasper – IMG_0214

Kasper Møgelvang

Mette_1

Mette Clausen Sandahl

Peter – IMG_0259

Peter Okholm er Cand. Mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han er specialist i UX og digital produktudvikling og har skabt købsoplevelser for nogle af verdens største brands. I elevatoren trækker vi især på Peter, når projekterne er af digital karakter.

Peter Okholm

Karen Moeller

Karen Møller

Lea – IMG_0328

Lea Nielsen er uddannet indenfor turisme og holder graden MA in Tourism. En varieret baggrund med som ansvarlig for SoMe-indhold, hjemmesidevedligehold og analyse giver hende mange styrker i løsningen af ORANGE elevators opgaver.

Lea Elinor Nielsen

Jonathan – IMG_0337

Jonathan Nielsen er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet, hvor han har studeret litteratur, moderne kultur og kulturformidling. Han har et skarpt øje for PR og den gode historie, samt hvordan historier skal placeres i medierne, så de skaber maksimal synlighed.

Jonathan Nielsen