Vælg en side

Kompetencer

Strategi

Marketing

Foredrag

Vi har tre

I ORANGE elevator står vi op hver dag for at gøre en forskel for vores kunder. Vi udarbejder strategier for private og offentlige kunder. For vores offentlige kunder vil vi bringe projekter ud og “leve med en lang hale”, så de skaber reel værdi blandt erhvervslivet og borgerne. For private virksomheder hjælper vi til at bruge marketingkronerne helt rigtigt. Vi oplever, at ingen hjælper dem med at begrænse marketingbudgettet og den tid, der bruges på at løfte opgaverne. Det gør vi. Og så deler vi ud af vores viden gennem foredrag og på workshops, som vi har rigtigt god erfaring med.

Kort sagt: Vi løser strategiopgaver og laver koncepter, driver daglig kommunikation i samarbejde med dig som kunde samt underviser dine  medarbejdere og ledere og giver jer de rette værktøjer til at øge salget. 

Vi tror på samarbejde frem for alt: Vi kan ikke lykkes uden jer, for det er jeres virksomhed, vi arbejder med.

Du vil altid kunne se vores værdier i vores arbejde: naivitet (vi gør lige det ekstra, for vi tror at det giver noget tilbage), viden (vi har erfaringen fra både strategisk og taktisk niveau) og passion (vi går op i, at gøre en forskel for dig).

Strategi & koncept

Rådgivning | Branding | Forretningsudvikling

Strategi

Vi udarbejder strategi og koncepter inden for oplevelsesøkonomi med offentlige og private. Sammen med jer skaber vi strategier, der driver  forretningsudvikling, salg og kommunikation, på projektbasis.

Strategiopgaver omfatter konceptudvikling, forretningsudvikling, kompetenceudvikling,  branding, ledelse, markedsførings-prioriteringer, hjælp til tilskudssøgning mm.

Marketing & kommunikation

Hjemmeside & SEO | Online annoncering | PR-arbejde

Marketing

Conciérge-service på timebasis. Du får et eksternt marketingteam til favørpris.
Vi hjælper dig ned  implementering og drift af de udviklede forretningsstrategier på tværs af alle opståede behov. Vi er din hjælper, rådgiver og betroede. 

Marketingopgaver er udvikling af hjemmeside, SEO-arbejde, kanalvalg, sociale medier, PR-arbejde, contentskabelse, community management samt alle typer af forefaldende opgaver.

Foredrag & Workshops

Workshops | Undervisning | Uddannelse

Foredrag

Vi gennemfører skræddersyede workshops, foredrag og undervisningsforløb med fokus på oplevelsesøkonomi, hvor vi er blandt landets førende. Indholdet er alt fra konkret håndtering af kanaler til ledelse og strategi og alt ind imellem.

Vi afholder både halv- og heldagsworkshops samt længere planlagte forløb – online samt alle steder i landet.

Share This