Vælg en side

Kontakt

Kom forbi vores kontor på Kultorvet – vi har god kaffe

Adresse

ORANGE Elevator har hovedkontor på det livlige Kultorv i hjertet af København. Derudover har vi et dedikeret team af medarbejdere med base i det jyske i charmerende Ebeltoft.

Denne kombination giver os en enestående fleksibilitet til at betjene kunder over hele landet. Uanset hvor i Danmark du befinder dig, står vores team klar til at hjælpe.

Kultorvet 11, 2.th
1175 København K

CVR: 36894792
Bank: Nordjyske Bank 7436 1060283

Teamet

Mød vores kollegaer

I ORANGE elevator går vi efter bredde, både i personlighed og i viden. Det kan du se på vores team. Mange af os har selv været selvstændige tidligere, og vi har derfor en personlig indsigt i nogle af de udfordringer, vores kunder sidder med i det daglige.

Mette Sandahl

Mette Sandahl

Senior strategikonsulent

Mette Sandahl er uddannet cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation fra Aalborg Universitet. Mette har med et analytisk blik på proces og forretning sikret levedygtige koncepter og positiv udvikling. Nøgtern, struktureret, legende og kreativ – hver ting til sin tid.

Telefon:
+45 4031 1911

Mail:
mette@orangeelevator.com

Kasper Møgelvang

Kasper Møgelvang

Founder & CEO

Kasper Møgelvang er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Handelshøjskolen i Aarhus. Hans arbejdsform er præget af overblik og struktur, der i kobling med en intuitiv fornemmelse for situationer og mennesker gør det muligt at etablere arbejdsprocesser, der rummer plads til både refleksion og handling.

Telefon:
+45 2248 1740

Mail:
kasper@orangeelevator.com

Trond Poulsen

Trond Poulsen

Senior strategikonsulent

Trond Poulsen er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Copenhagen Business School. Års erfaring i kommunikationsbranchen har lært ham at lykkes med kommunikation og sætte niveauet, så det passer præcist til behovet. Han arbejder tæt med kunder til dagligt, for at lave strategier og eksekvering, der virker.

Telefon:
+45 4094 1612

Mail:
trond@orangeelevator.com

Lea Elinor Nielsen

Lea Elinor Nielsen

Projektleder

Lea Elinor Nielsen er uddannet indenfor turisme og holder graden MA in Tourism fra Aalborg Universitet. Med en varieret baggrund indenfor destinationsudvikling, forbrugerstudier og formidling, giver det hende mange styrker i løsningen af vores opgaver, som spænder bredt fra udarbejdelse af analyser til SoMe og hjemmeside-vedligehold.

Telefon:
+45 4045 5190

Mail:
lea@orangeelevator.com

Anne Møgelvang

Anne Møgelvang

Associate

Anne Møgelvang er Cand.Soc. Political Communication & Management fra CBS. Hun er specialist i politisk kommunikation og organisering, som hun har praktiseret i mange år ved bl.a. DTU, og som kommunikationschef i den medlemsejede pensionskasse P+.
Anne Møgelvang er tilknyttet som associate hos ORANGE elevator

Telefon:
+45 2993 7149

Mail:
anne@orangeelevator.com

Peter Okholm

Peter Okholm

Senior strategikonsulent

Peter Okholm er Cand. Mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han er specialist i UX og digital produktudvikling og har skabt købsoplevelser for nogle af verdens største brands.I elevatoren trækker vi især på Peter, når projekterne er af digital karakter.

 

 

Telefon:
+45 6130 6575

Mail:
peter@orangeelevator.com

Mogens Weis

Mogens Weis

Strategikonsulent

Mogens Weis er Master i Human Resource Management fra CBS. Han er specialist projektledelse og talentudvikling og hans erfaring med at blandt andet at rekruttere og optimere på ledelesteams, skaber værdi for en bred vifte af kunder. I elevatoren trækker vi især på Mogens når der skal sparres med ledelsteams og udvikles bæredygtige løsninger.

Telefon:
+45 20 63 92 93

Mail:
mogens@orangeelevator.com

Vi giver gerne en kop kaffe

Skriv direkte til den, du leder efter, eller send os en mail på

hello@orangeelevator.com

Share This