Marketing

Din eksterne kommunikationsafdeling

Den bedste måde at beskrive vores tilgang til din marketing er som en mellemting mellem din en intern markedsføringsafdeling og en ekstern rådgiver. Vi er din eksterne hjælper og din markedsføringsafdeling, der får tingene til at ske på den rette måde. På klippekortbasis løfter vi såvel din daglige drift som giver velovervejet rådgivning til dig og dine kollegaer.

Vi er vel det, man kalder et kommunikationsbureau med et stort netværk. Derfor kan du også roligt ringe til os for en bred vifte af løsninger. Vi er selv erfarne folk med godt ry i oplevelsesøkonomien. Hvis vi ikke selv kan løse den specifikke opgave, kender vi den helt rette, der kan, og alt går gennem os, så du kun skal forholde dig til den pris, vi giver. Vi forhandler resten med vores kontakter. Ud over vores egne kapaciteter og helt til topniveau, arbejder vi med et netværk inden for: prisvindende grafikere, de bedste pressefolk, prisvindende film- og fotoleverandører samt stærke og ærlige digitale leverandører – samt mange flere.

Kontoret på Kultorvet

360-graders tjek

Vi tilbyder nye kunder et gratis, uforpligtende 360graders tjek af deres online tilstedeværelse. Vi kigger så på jeres hjemmeside, SEO, nyhedsbrev, sociale medier, anmeldelsesplatforme osv. På baggrund af det laver vi en rapport med anbefalinger af, hvad I kunne gøre på disse områder.

Typer af marketingopgaver

ORANGE elevator kan hjælpe dig med alle aspekter af din marketing. Skulle du have brug for noget, vi ikke kan klare selv, har vi et stort netværk af kontakter, der kan hjælpe os med alt fra programmering til grafisk design.

Hjemmeside

Vi kan hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside, lave nye opslag, fikse dine kontaktformularer, når de ikke virker osv. Vi kan også bygge din nye hjemmeside, så den bliver lækker at se på og får en god struktur – og som bliver nem for dig at vedligeholde, hvis du selv vil arbejde videre med den. Vi er stærke i flere WordPress-temaer såsom Elementor og vores favorit Divi. Målet er altid at give dig noget, du selv kan arbejde videre med.

SEO

SEO bør tænkes ind fra start af, når du skal have bygget en ny hjemmeside, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Vi leverer SEO-rapporter og hjælper dig med at implementere dem. Vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides indlæsningshastighed, fjerne fejl på siden, arbejde med linkbuilding mv. Og så finder vi ud af, hvilke søgeordskombinationer det vil være relevant for dig at blive fundet på, og sørger for at optimere hjemmesiden, så du får mere gratis, organisk trafik ind på den.

Nyhedsbreve

Vi er eksperter i nyhedsbreve. Både i det tekniske med opsætning af nyhedsbrevsskabeloner og integrering af nyhedsbrevet på hjemmesiden samt i at generere indhold, der er relevant for dine kunder. 

Online annoncering

Vi kan hjælpe dig med at annoncere online på Facebook, Instagram, LinkedIn og med Google Ads. Vi kan opsætte dine sporingskoder og dine annonceringskonti og alt det praktiske. Og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at lave gode annoncer, der fanger de rigtige målgrupper og skaber øget trafik til din hjemmeside. På baggrund af data fra tidligere annoncer kan vi løbende forbedre indsatsen. 

Sociale medier

Vi kan rådgive dig kanalvalg, så du bruger dine SoMe-kræfter rigtigt. Og så kan vi sørge for at få skabt liv på dine sociale platforme – ved selv at skrive opslag og/eller ved at hjælpe dig med at arbejde med forskellige indholdsgrupper, tone of voice mm.

PR-arbejde

PR-arbejde er noget, der virkelig kan gøre en forskel for din virksomhed. En avisannonce, hvor en af avisens egne journalister selv er afsender giver meget mere end en betalt annonce. Vi kan hjælpe med at udvælge de rigtige historier, vælge en god vinkel, skrive teksten og lave det opsøgende arbejde, der kan føre til, at historien bliver bragt. Vi har eksempler på, at en artikel i en landsdækkende avis har haft stor indflydelse på vores kunders salg.

Dette er blot eksempler på, hvad vores marketingsafdeling kan gøre for dig. Hertil kommer arbejdet med opfølgning på indsatser, rådgivning i brug af marketings-årshjul samt hjælp til alle typer af forefaldende udfordringer…

Lad os snakke om din marketing.

Vi giver gerne nye kunder et gratis tjek af hjemmeside og SEO og tager status på dine kanaler, for at se, om der er noget, vi kan hjælpe med.

Caseseksempler – Marketing

Her er eksempler på vores marketingsopgaver

Share This