Vælg en side

Rådgivning

Din eksterne rådgiver & kommunikationsafdeling

Den bedste måde at beskrive vores tilgang til din marketing er som en mellemting mellem din interne markedsførings-afdeling og en ekstern rådgiver. Vi er din eksterne hjælper og din markedsføringsafdeling, der får tingene til at ske på den rette måde. På klippekortbasis løfter vi din daglige drift og giver velovervejet rådgivning til dig og dine kollegaer.

Vi er vel det, man kalder et kommunikationsbureau med et stort netværk. Derfor kan du også roligt ringe til os for en bred vifte af løsninger. Vi er selv erfarne folk med godt ry i oplevelsesøkonomien. Hvis vi ikke selv kan løse den specifikke opgave, kender vi den helt rette, der kan, og alt går gennem os, så du kun skal forholde dig til den pris, vi giver. Vi forhandler resten med vores kontakter. Ud over vores egne kapaciteter og helt til topniveau, arbejder vi med et netværk inden for: prisvindende grafikere, de bedste pressefolk, prisvindende film- og fotoleverandører samt stærke og ærlige digitale leverandører.

Kontoret på Kultorvet

360-graders tjek

Nye kunder tilbydes et 360graders tjek af deres online tilstedeværelse. Det kan f.eks. involvere gennemgang af hjemmeside, SEO, nyhedsbrev, sociale medier og anmeldelsesplatforme. På baggrund af det udarbejder vi en rapport med anbefalinger til, hvad der kan gøres på disse områder.

Typer af marketingopgaver

ORANGE elevator kan hjælpe dig med alle aspekter af din marketing. Skulle du have brug for noget, vi ikke kan klare selv, har vi et stort netværk af kontakter, der kan hjælpe os med alt fra programmering til grafisk design.

Hjemmeside

Vi kan hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside, opdatere dit indhold og f.eks. fikse dine plugins eller kontaktformularer, når de ikke virker. Vi kan også bygge din nye hjemmeside, så den bliver lækker at se på og får en god struktur – og som bliver nem for dig at vedligeholde, hvis du selv vil arbejde videre med den. Målet er altid at give dig noget, du selv kan arbejde videre med.

SEO

SEO bør tænkes ind fra start, når du skal have bygget en ny hjemmeside, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Vi leverer SEO-rapporter og hjælper dig med at implementere dem. Vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides indlæsningshastighed, fjerne fejl på siden, arbejde med linkbuilding samt hvilke søgeordskombinationer, det vil være relevant for dig at blive fundet på. Vi kan optimere hjemmesiden, så du får mere gratis, organisk trafik.

Nyhedsbreve

Vi er eksperter i at skrive nyhedsbreve. Både i det tekniske med opsætning af nyhedsbrevsskabeloner og integrering af nyhedsbrevet på din hjemmeside. Du kan også hyre os til at  udarbejde indholdet til dine nyhedsbreve.

Online annoncering

Vi kan hjælpe dig med at onlineannoncere på Facebook, Instagram, LinkedIn og med Google Ads. Vi kan opsætte dine sporingskoder og dine annonceringskonti og alt det praktiske. Og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at skrive gode annoncer, der fanger de rigtige målgrupper og skaber øget trafik til din hjemmeside. På baggrund af data fra tidligere annoncer kan vi løbende forbedre indsatsen. 

Sociale medier

Vi kan rådgive dig ift. kanalvalg, så du bruger dine SoMe-kræfter rigtigt. Og så kan vi sørge for at få skabt liv på dine sociale platforme. Om du har brug for hjælp til at skrive eller planlægge dine opslag, kan vi  hjælpe dig med at arbejde med forskellige indholdsgrupper, tone of voice mm. Hertil kommer arbejdet med opfølgning på indsatser samt rådgivning i brug af marketingsårshjul.

PR-arbejde

PR-arbejde er noget, der virkelig kan gøre en forskel for din virksomhed. En avisannonce, hvor en af avisens egne journalister selv er afsender giver meget mere end en betalt annonce. Vi kan hjælpe med at udvælge de rigtige historier, vælge en god vinkel, skrive teksten og lave det opsøgende arbejde, der kan føre til, at historien bliver bragt. Vi har flere gode eksempler på PR-arbejde, der er blevet publiceret i landsdækkende aviser – stor indflydelse på vores kunders salg.

Share This