Vælg en side

Priser

Hvad vi koster og hvordan du kan søge støtte

Et møde med os er gratis, ligesom vi gerne giver vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os altid på at besøge vores kunder, da det er vores opfattelse, at vi bedre kan forstå dine problemer og sælge dit produkt, hvis vi rent faktisk har været på området og set det med egne øjne. Et godt samarbejde tager heller ikke skade af, at man rent faktisk har mødt hinanden.

Hvis der er en ting, du skal vide om os, så er det, at vi ikke er interesserede i at beholde dig som kunde, længere end du selv har lyst til at være hos os. Derfor kører vi ikke med nogen abonnementsordninger, og vi ønsker ikke at have eneadgang til dine kundedata. Dine nyhedsbrevsabonnementer og din data fra dine Facebookannoncer tilhører dig. Vi anbefaler altid, at vores kunder selv er administratorer på alle de systemer, vi arbejder i, så vi er lette at slippe af med igen, når samarbejdet en dag slutter.

Vi er tilhængere af fuld gennemskuelighed. Du får naturligvis en statusrapport på, hvad vi har brugt vores timer på.

Køb et klippekort

Vi sælger et klippekort, hvor du kan købe vores timer til nedsat pris. Vores normale timepris er 1.000,- i timen, men køber du et klippekort, nøjes du med 8.00,- i timen.

Et klippekort kan bruges til alle typer af services. Nogle bruger os til strategisk rådgivning, andre til PR-arbejde og andre igen til SEO-optimering m.v. Mange bruger os til lidt af hvert.

Du vælger selv, hvornår du benytter dig af dit klippekort. Hvis du har nogle måneder, hvor du ikke har brug for hjælp, så venter dit klippekort på dig, til du har brug for det igen. Det er intet abonnement, og du kan altid stoppe samarbejdet igen. Selvfølgelig gælder rabatprisen kun, ved køb af de timer, der er på kortet.

Tilskudsordninger

Der findes mange udviklingstilskud, som en lille eller mellemstor virksomhed kan søge. Nogle af tilskudene er uden egenbetaling eller med betaling i form af egne timer.

Typisk kan disse tilskud benyttes til rådgivning, som vi kan stå for, men ikke udførende arbejde. Vi kan i disse tilfælde hjælpe dig med gode råd til, hvordan du skal brande dit nye hotel, markedsføre dit nye koncept eller opbygge din hjemmeside, men vi må ikke udføre arbejdet for dig. Men på mange måder er dette arbejde mindst lige så vigtigt som selve udførslen af arbejdet – og heldigvis er der jo vores klippekort, hvis du mangler nogen til den del af arbejdet bagefter.

Det er forskelligt, hvad der er af aktuelle tilskud, der kan søges på et givent tidspunkt. Fælles er at ORANGE elevator har efaring med at arbejde med dem alle.

Eksempler på tilbagevendende puljer

SMV (SMV:Digital, SMV:Grøn mm.)

SMV-støttemidlerne er målrettet små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Puljerne kommer fra ervhvershusene i Danmark og er primært målrettet virksomhedsudvikling på grønne og digitale tiltag, men omhandler også til tider generel forretningsoptimering.
Man kan læse mere om miderne og gældende puljer her: https://virksomhedsprogrammet.dk/

ORANGE elevator er certificeret konsulentog leverandør til SMV-støttemidlerne.

Vækstmidler

De lokale erhvervshuse hjælper også mange virksomheder i deres lokalområder.
De tilbyder tilskud og støtte til erhvervsudvikling med forskellige fokusområder.

Dem kan du læse mere om her:
erhvervsfremmebestyrelsen.dk/tvaerkommunale-erhvervshuse

(F)LAG

Lokale AktionsGrupper og LAG og FLAG giver midler til virksomheder organisationer på forskellig baggrund. Du kan læse mere om dem her:

livogland.dk/lokale-aktionsgrupper-lag-og-flag

Share This