Vælg en side

Om os

Teamet

Erfaringer

Priser

Kontakt

Nyhedsbrev

Om

Vi tror på det

Hvis vi skal beskrive ORANGE elevator med et enkelt udsagn, så er det, at vi hjælper virksomheder med at drive bedre forretning. Vi er måske lidt naive – men vi vil hellere tro på dit projekt, end være kyniske.

Det er vigtigt for os, at den hjælp, vi giver, i sidste ende giver din virksomhed resultater i form af øget salg og mere tilfredse kunder.

Vi løser strategiopgaver, driver daglig kommunikation samt underviser medarbejdere og giver jer de rette værktøjer til at øge salget.

Netværket

ORANGE elevator har et omfattende netværk. Vi sørger derfor også for, at I kommer i kontakt med de rette partnere til at eksekvere på særopgaver. Og vi sidder på jeres side af bordet, når eksterne partnere skal løse opgaver. Elevatoren fører os fra det strategiske niveau og helt ned, hvor vi har hovedet på blokken og fingrene i mulden. Det synes vi, er den rigtige tilgang.

Mellem vores egne kollegaer og vores omfattende netværk kan vi godt påstå, at viden er en kerneværdi.

Historien

ORANGE elevator er skabt af Kasper Møgelvang, som har mange års erfaring fra internationale konsulenthuse. Da han arbejdede i London, omfattede hans kundeportefølje virksomheder som McDonalds og Starbucks. 

Firmaet, som endte med at blive ORANGE elevator startede under navnet Møgelvang, der var et firma med en bredere kundeportefølje, end den vi arbejder med i virksomhededen i dag. For at bevare fokus og være de bedste på et område i stedet for blot god på mange, opsagde vi samarbejdet med alle de kunder, der ikke hørte til under overskriften “oplevelsesøkonomien”. Det er der, vi er i dag. Vi er ikke det største konsulenthus, du kan finde, men vi er de største og de bedste du kan finde, der har et ensidigt fokus på oplevelsesvirksomheder. De virksomheder, vi arbejder med, er ikke i tvivl om, at vi gør vores arbejde med passion.

ORANGE elevator Strategi

Praktisk information om os

På disse undersider kan du finde alt, hvad du måtte ønske at vide om os. Du kan læse om, hvem vi er, hvad det koster at samarbejde med, hvem vi har arbejdet med før og hvordan du får kontakt til os. Der er også information om vores nyhedsbrev ORANGE update, hvor du både kan skrive dig op eller læse tidligere historier.

Share This