Vælg en side

Anneberg kulturpark

Opgave

Anneberg Kulturpark hyrede ORANGE elevator til at professionalisere deres drift samt at øge effektiviteten af deres digitale markedsføring ved at gøre den mere data dreven. Opgaven bestod af to dele: opsætning af stærke digitale arbejdsgange og digital markedsføring.

 

Vores rolle

Anneberg Kulturpark rummer mange virksomheder under samme paraply. Derfor har ORANGE elevator udviklet en markedsførings- og kommunikationsstrategi, der kan rumme mange aktørers behov og digitale adgange. Vi har igennem et omfattende sparringsforløb sikret at Anneberg Kulturparks vision blev bakket op af en bred forståelse, motivation og konkrete handleplaner i implementeringsfasen.

 

Resultater

Projektet er stadig i udviklingsfasen. Undervejs vil det tydeliggøres, hvilke indgreb der kan gøres, for at digitale arbejdsgange og markedsføring forenkles. Foruden selve kulturparkens ledelse rummer Anneberg mange mindre virksomheder, der alle skal kunne fungere under samme paraply, samtidig med at de har deres egne, separate brands (f.eks. restauranten MOTA, der netop har fået sin første Michelin-stjerne).

Kunde

Anneberg Kulturpark

Mission

Digitale arbejdsgange og data dreven markedsføring

 

Årstal

2022