Vælg en side

Forretningsklynger, Mols Bjerge

Opgave

Lokale aktører i Nationalpark Mols Bjerge skulle kortlægges og inddrages i et samarbejde fremadrettet, målrettet mod udviklingen af en fælles platform til salg af ydelser – fysisk såvel som digitalt. Nationalparken ønskede en klyngebaseret forretningsmodel for at kunne etablere et salgscenter i foråret 2018.

 

Vores rolle

ORANGE elevator kortlagde eksisterende aktører og opsporede nye med stort potentiale, og indledte møder med dem alle. Herefter stod ORANGE elevator for at udarbejde en forretningssplan, inklusive en ny model for samarbejdet, der skulle samle og udnytte de styrker, der lå i et samarbejde omkring et fysisk eller digitalt outdoor center i Mols Bjerge Nationalpark.

 

Resultater

I tæt samarbejde med aktørerne i området udarbejdede vi denne model, og har undervejs været igennem workshops, interviews, 1:1 besøg og et testforløb. Der har været fokus på at gøre forretningsmodellen så konkret og praktisk anvendelig som overhovedet mulig. Den fulde forretningsmodel blev fremlagt på konference i Mols Bjerge.

Kunde

Dansk Kyst- og Naturturisme

Mission

Bedre samarbejde erhvervslivet imellem med henblik på etableringen af at nyt outdoor center

 

Årstal

2017-2018