Vælg en side

Digital håndbog

Opgave

Målet med opgaven var at give 103 virksomheder i Destination Sønderjyllands område en praktisk, og ikke mindst kvalificeret, adgang til at få hjælp til at højne deres digitaliseringsniveau. Til det formål, skulle der udarbejdes en digital håndbog, der kunne overdrage de mest essentielle IT-færdigheder i nemt og håndgribeligt format.

Vores rolle

ORANGE elevator stod for at udvikle de tre produkter. Baseret på vores erfaring med IT-relaterede udfordringer hos virksomheder i oplevelsesøkonomien, udarbejdede vi håndbogen under tre forskellige hovedområder: Digital politik, internt rettede kanaler og eksternt rettede kanaler. Under løbende dialog med destinationen skrev vores konsulenter håndbogen, og optog 10 videoer med guides til nogle af håndbogens emner. De efterfølgende workshops bestod både af en gennemgang af emnerne med en grundig indføring og en række praktiske eksempler og øvelser.

 

Resultater

Resultatet var en digital håndbog, der har fokuseret på den praktiske anvendelighed for virksomhederne. Den kan både læses fra ende til anden og fungere som opslagsværk til konkrete problemer. Ved hjælp af farvekoder angives opgavers sværhedsgrad, og der er desuden cases og tips løbende under bogens forskellige emner.

Kunde

Destination Sønderjylland 

Mission

At løfte virksomheders digitaliseringsevne 

 

Årstal

2021-22