Vælg en side

Digital forretningsudvikling i dansk turisme

Opgave

Med midler og støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, ønskede Destination Nordvestkysten & Destination Vesterhavet, at hjælpe det brede erhvervsliv, der har involvering i turismen til at have optimal viden om digitale platforme, aktivering af turister og betalingsløsninger.

Vores rolle

For at imødekomme dette behov udviklede ORANGE elevator, sammen med destinationerne, et digitalt inspirationskatalog. Kataloget var dels en opdateret, kurateret liste over kanaler og råd til konkret anvendelse, såvel som en gennemgang af seks konkrete emner: Fælles e-handelløsninger til at imødekomme turisterne, Digitalt vedligehold af kunderelationer, Markedsføring og mersalg til tilstedeværende turister, Udvidelse af sæsoner, Digitalisering af oplevelser og events samt Betalingsløsninger for udenlandske turister.

Resultater

Inspirationskataloget er blevet et værktøj i sig selv og også blevet forankret hos slutbrugerne på tværs af foreløbigt tre webinarer, som ORANGE elevator har afholdt i forlængelse af projektet. Her blev erhvervet ført længere ned i anvendelsen af kataloget og mulighederne i de forskellige kanaler, på tværs af turisternes samlede servicerejse. Fra deres indledende beslutning til deres afgang og indtagelse af rollen som ambassadør efterfølgende.

 

Kunde

Destination Nordvestkysten 

Mission

Konkret hjælp til aktivering af kunder og turister i området, under og efter Corona-nedlukning

Årstal

2020 – 2021