Vælg en side

Hotel Allinge

Opgave

Hotel Allinge fik i samarbejde med Væksthuset mulighed for en komplet kommunikationsstrategi, som ORANGE elevator leverede. Kommunikationen tilgodeså både mange praktiske opgaver som at skabe overblik over potentielle samarbejdspartnere, afdækning af nye markeder m.m. såvel som at gå i dybden med aktiviteter på tværs af kommunikationskanaler – og helt til produktanbefalinger.

Vores rolle

ORANGE elevator holdt møder med ledelsen og gennemgik den interne struktur, kommunikationsstrategi og muligheder. Det arbejde mundede ud i en fast strategi for Hotel Allinges synlighed på de rigtige kanaler og for de rigtige modtagere.

I kølvandet på dette samarbejde har ORANGE elevator og Hotel Allinge samarbejdet på driftsbasis, hvor ORANGE elevator laver en række forskellige opgaver fra nyhedsbreve og hjemmesideindhold til PR og tilbud på større projekter på hotellets vegne.

 

Resultater

Vi udarbejdede en konkret strategi, som blev afleveret i form af en rapport og som kan eksekveres på direkte. Den involverer gennemarbejdning af grafisk udtryk, tilstedeværelse på sociale medier og pressestrategi.

Kunde

Hotel Allinge 

Mission

STRATEGI OG MARKETING hjælp til drift og kommunikation

Årstal

2019