Vælg en side

Istidsruten

Opgave

Som led i udvikling af den nyligt tegnede Istidsruten, skulle virksomhederne have hjælp til at løfte og drive den som et kommercielt bæredygtigt tiltag. Dette indebar både generel vidensopbygning om kommunikationsformer, marketingstrategier og samarbejder formidlet gennem workshops og mere direkte hjælp til forretningsudvikling, med 1:1-møder med de enkelte virksomheder.

Vores rolle

ORANGE elevator arbejdede indgående med 10 udvalgte virksomheder, der var udpeget i samarbejde med LAG Midt-Nordvestsjælland, ud af en pulje på 35 i alt deltagende. Disse virksomheder fik sparring på individuelle udfordringer og hjælp til både at drive egen forretning såvel som hjælp til at kunne lægge en indsats for den fælles satsning omkring Istidsruten. Dertil planlagde og afviklede ORANGE elevator fire workshops omkring: prissætning og forretningsstrategi, hjemmesideopbygning, sociale medier & anbefalingsplatforme samt samarbejde om fælles indsats på Istidsruten.

Resultater

Som afslutning på forløbet, afleverede ORANGE elevator et katalog, der opridsede ’best practices’. Virksomhederne blev klare på både krav og muligheder i forhold til at løfte Istidsruten i fællesskab, de opbyggede et netværk og blev individuelt styrket i deres forretning.

Kunde

LAG- Midt-Nordvestsjælland

Mission

Forretningsudvikling og kommerciel turisme

 

Årstal

2018-19