Vælg en side

Lolland-Falster for begyndere

Opgave

Som en del af løbende kommunikations- og strategiarbejde, udviklede og udførte ORANGE elevator i fællesskab med VisitLolland-Falster campingkonceptet ”Lolland Falster For Begyndere”. Projektet samlede fire lokale campingpladser og en campingudstyr-forhandler om at lade fire familier/grupper af campingnybegyndere nyde fem dage med camping i alle dens facetter, med plads og campingvogn betalt, mens de delte deres oplevelser med omverden gennem sociale medier og en løbende presseindsats.

Vores rolle

De deltagende familier meldte sig og deltog i en konkurrence, baseret på deres baggrund med camping og generelle situation, hvor de heldige blev udvalgt og fik en periode. ORANGE elevator udviklede konceptet og satte det på handlingsplan, lavede kommunikationskampagnen om at deltage i konkurrencen, kårede vindere af konkurrencen samt forestod al tekstarbejde, presse- og kommunikationsarbejde undervejs.

 

Resultater

Arbejdet resulterede i en omfattende omtale og pressedækning i relevante medier såvel som solid omtale fra ambassadører. Campingpladserne var meget tilfredse og indsatsen videreføres i dag af VisitLolland-Falster som en del af deres brand og kommunikationsindsats for at øge synligheden for destinationens campingpladser.

Kunde

Visit Lolland-Falster

Mission

Branding og markedsføringskampagne 

 

Årstal

2019

KONTOR

ORANGE ELEVATOR
Kultorvet 11, 2.th.
1175 København K

KONTAKT

+45 2248 1740
hello@orangeelevator.com

PRAKTISK

CVR: 36894792
Bank: 7436 1060283