Vælg en side

Producenter

Hjælp og rådgivning til bryggerier, vingårde m.fl.

Producenter er en vigtig del af oplevelsesbranchen. De lokale fødevareproducenter, bryggerierne, vingårdene og de andre virsomheder, der gror, brygger og udvikler produkter, er med til at gøre Danmark til en mere attraktiv destination at besøge. 

Hos ORANGE elevator hjælper vi vores producent-kunder med strategiske beslutninger, afsætning, samarbejder, markedsføring og meget mere. 

Orange elevator Marketing

Arbejdet med producenter

 

ORANGE elevator kan hjælpe din producent-virksomhed med mange af de udfordringer, den måtte støde på.

Produktudvikling

Vi har erfaring med at arbejde med fødevarefirmaer og kender til både krav og forbrugeradfærd. Vi kan sparre med dig om de valg, du står overfor, når det kommer til produktudvikling. Hvad enten det drejer sig om overvejelser omkring eksisterende produkter eller ønsker til nye.

Afsætning

Vi kan hjælpe dig med, hvordan du skal afsætte dine produkter. Det kan både dreje sig om, hvor og hvordan du markedsfører dit produkt samt de aftaler, du kan indgå. Driver du f.eks. en vingård, kan det f.eks. give god mening at indgå samarbejdsaftaler med nogle lokale restauranter om at sælge din vin.

Oplevelser

Du kan skabe opmærksomhed omkring dit produkt og øge salget, hvis du går væk fra en ren produkt-orienteret tilgang til det, du sælger, og også begynder at kigge på at sælge oplevelser. Et bryggeri skal f.eks. gerne kunne sælge nogle øl. Men det betyder ikke, at det ikke også vil kunne sælge pakkeoplevelser, der omfatter udflugter, middage og andet. Det handler om at se de muligheder for mersalg inden for områder, der passer til det pågældende produkt.

Erfaringer med producenter

Her er eksempler på arbejde vi har udført for producenter

Share This